Vandaag is het voor mij ouderjaarsdag. Morgen word ik 57 jaar. Een dag om een beetje te mijmeren, dat ik heb altijd op oudejaarsdagen. De belangrijkste gebeurtenis was het overlijden van mijn moeder. Nog zo kort geleden, maar het had grote invloed op mijn denkwereld. Wie weten wil waarom leest de recente blogs maar. Een jaar van afscheid van afhankelijk denken. Ik ben wie ik ben, dat klinkt arrogant, maar is niet zo bedoeld. Ik ben door de grote IKBEN bedoeld om op Hem te lijken. Waarom zou ik mij geboden van mensen laten opleggen? Ik hoop nog wel 57 jaar te leven al is dat wat optimistisch wellicht. In die tijd wil ik gaan voor ECHT zijn. Niet meepraten met anderen, de eerlijke vragen stellen en op de meeste vragen GEEN antwoorden weten. Al zou ik – tenslotte – alle kennis bezitten en ales weten wat er te weten was en ik HAD DE LIEFDE NIET, dan ware ik niets! (sorry …NIETS!) Zo ga ik mijn nieuwe jaar in. Ik heb er zin an!