Is het echt zo erg dat de PVV een beetje gaat meeregeren? Naast de SGP zijn zij ongeveer de enigen in Nederland die doorhebben dat de Islam niet alleen een religie maar ook een politieke ideologie is. Zij begrijpen ook dat Israël een baken van democratie is een een dolgedraaide wereld, waarin gekken als Ahmadinejad worden bestreden. Niet alleen politiek, maar ook christelijk Nederland is er zo ongeveer aan toe om de Islam te omarmen en Israël te laten vallen. Ik vind kopvodden ook geen mooi woord en dat was één van mijn redenen om niet op de PVV te stemmen. Maar ik jank niet mee met het commentaar van TROUW (mijn krant, dat wel). Ik zie het wel zitten, deze variant. En dan heb ik het (nog) niet over de economie, maar over veiligheid, zorg en duidelijkheid naar de mohammedaanse wereld, dat wij nog geen gelopen race zijn.