Over God wordt veel onzin beweerd. Mensen die denken te weten hoe de Almachtige denkt, doet, reageert, verkiest of niet. Allerlei religies doen dat. Maar ook binnen de christelijke religie is er een heleboel baarlijke nonsens. Mijn God, wat worden er een beelden van U gecreëerd. En als verplichtend opgelegd aan een schare volgelingen. Een God, die lange haren, zwarte rokjes, lange mouwen wil. Erger nog, een God die mensen ondanks hun verlangen naar de hemel naar de hel laat gaan. Als je hen moet geloven gaat er nauwelijks 1 procent van de mensheid naar de christelijke hemel. Zo wordt God een willekeurige wrede tiran. Ik houd het bij Jezus. Hij is het \”uitgedrukte beeld\”van God. De Afdruk van zijn wezen. Elke uitspraak over God moet eerst getoetst worden aan het leven en sterven van de Messias. Daar wordt God menselijker, zelfs Mens van.