Een nieuwe serie/concept ‘Van Hart tot Hart” waarin Henk het gesprek aangaat met de/een “gewone” en onbekende Nederlander die zich uit wil spreken over een onderwerp of een getuigenis wil brengen.

In deze tweede aflevering is Viola Schrover te gast. Viola is, na een studie psychologie en religieuze wetenschappen gevolgd te hebben, werkzaam als geestelijk verzorger. Joods opgevoed is Viola later katholiek geworden. Vanuit een depressie is ze tot levend geloof gekomen. Ze verteld onder andere hoe ze omgaat met haar overleden zus die door suïcide om het leven is gekomen.

Van Hart tot Hart met Viola Schrover

Viola gaat tevens een rol spelen binnen het programma ‘Van Hart tot Hart’ als co-presentatrice. Hebt u iets te vertellen, te getuigen? Of iets op uw hart? Meldt u aan. Dit kan bijvoorbeeld door een e-mail te sturen naar henk@familiehakvoort.nl.

Laat ook weten wat je vond van dit gesprek en van dit nieuwe concept door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het ook met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!

Wilt u het werk van Deze Dagen steunen met een kleine gift, maak dan uw bijdrage over op NL15INGB0002753968 t.n.v. S. van Groningen o.v.v. “Donatie http://www.dezedagen.com”. Of gebruik deze link waarbij u zelf het bedrag in kunt vullen. Het gemak dient de mens!