Een nieuwe serie/concept ‘Van Hart tot Hart” waarin Henk het gesprek aangaat met de/een “gewone” en onbekende Nederlander die zich uit wil spreken over een onderwerp of een getuigenis wil brengen.

In deze eerste (proef)aflevering is Peter Oenema te gast. Internationaal chauffeur, echtgenoot, vader en volger van Jezus, spreekt Peter zich uit over een aantal controversiële onderwerpen die een rol spelen binnen de maatschappij en de kerk.

Van Hart tot Hart met Peter Oenema

Dit is tevens een oproep. Valt u in de categorie “gewone” Nederlander en wilt u zich uitspreken? Neem contact op indien u bereid bent dit voor de camera te doen. Wij vinden het belangrijk een stem te geven aan de “gewone” Nederlanders.

Laat ook weten wat je vond van dit gesprek en van dit nieuwe concept door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het ook met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!

Wilt u het werk van Deze Dagen steunen met een kleine gift, maak dan uw bijdrage over op NL15INGB0002753968 t.n.v. S. van Groningen o.v.v. “Donatie http://www.dezedagen.com”. Of gebruik deze link waarbij u zelf het bedrag in kunt vullen. Het gemak dient de mens!